Przekładaniec ziemniaczany

by orlandohorne512

150 g kartofli,1 znaczny pomidor uprawny,1/4 ślizgawicy bulionu,50 g pieczarek,ząbek czosnku,łyżeczka oleju,łyżka skrobanego kanarkowego sera,1 łyżeczka buły ucieranej,krzynka bazylii,natka,sól kuchenna, ruchaj

Ziemniaki zapożyczyć i umyć. Pomidora oparzyć i przyjąć ze futbolówki. Pieczarki zapożyczyć i umyć. Każde szczegóły pokroić w talarki. Żaroodporne naczynie przekupić stłuczonym ząbkiem czosnku i olejem, Co jeść przy cukrzycy. Przepisy na smaczne i zdrowe potrawy – Elaine Magee rozparcelowywać w zanim warstwowo ziemniaki, pomidora, pieczarki. Wszystką nawierzchnię doprawiać solą i pieprzem. Zatopić bulionem i umieścić aż do pieca nagrzanego aż do 200 szczebli C. Bułę pocieraną zamienić z serem, zalewami i zatopić ową zawiesiną klapa zapiekanki po 20 minutach opiekania. Palenisko w dalszym ciągu 30 minuty.